Parvekelasitus

lumonLumon parvekelasit muuttavat parvekkeen mukavaksi lisätilaksi

Lumon parvekelasit muuttavat avoimen, tuulisen ja säälle alttiin tilan suojatuksi oleskelutilaksi, joka suorastaan kutsuu nauttimaan ja viettämään aikaa.

Lasitettu parveke tuo viihtyisää lisätilaa kotiisi ja saa myös sisustajan mielikuvituksen liikkeelle. Parvekelasitus suojaa parvekettasi vedeltä, lumelta, tuulelta ja pölyltä. Lasitus vähentää myös melua ja säästää energiaa, suojaa parvekkeen sisäpintoja ja rakenteita, pidentää huolto- ja korjausvälejä ja estää lintujen pääsyn parvekkeelle.

Lumon parvekelasit antavat parvekkeelle uuden elämän

Sivuun avautuvat kehyksettömät parvekelasit tuovat uusia ulottuvuuksia vapaa-ajan viettoon, harrastuksiin ja jopa pelkkään oleiluun. Mikäpä olisi mukavampaa kuin istua iltaa parvekkeella hyvien ystävien seurassa punertuvaa taivaanrantaa katsellen?

Puitteeton Lumon parvekelasitus pitää sateen, lumen, tuulen, pölyn ja linnut pois parvekkeelta vähentämättä valon määrää. Parvekelasien antaman suojan ansiosta parvekkeen sisäpintojen huoltoon ja korjauksiin kuluu vähemmän aikaa ja rahaa.

Tule tutustumaan parvekelasituksiin myymälässämme ja pyydä samalla ilmainen kustannusarviokäynti!

Lisätietoa Lumon lasituksista löydät osoitteesta www.lumon.fi

 

Parvekelasitus Parvekelasitus Parvekelasitus Parvekelasitus

Koillismaan lasi Airotie 4 B, 93600 Kuusamo | Puh. 020 7562 350 | info(at)koillismaanlasi.fi | Palvelemme arkisin klo 8 - 17