Skip to main content

Parveke­lasitus

  • Nauti parvekkeestasi ympäri vuoden

  • Tuotteet ovat kestäviä ja laadukkaita

  • Teemme tuotteet mittojesi mukaan

Lumon

Lumon parvekelasit muuttavat parvekkeen mukavaksi lisätilaksi

Lumon parvekelasit muuttavat avoimen, tuulisen ja säälle alttiin tilan suojatuksi oleskelutilaksi, joka suorastaan kutsuu nauttimaan ja viettämään aikaa.

Lasitettu parveke tuo viihtyisää lisätilaa kotiisi ja saa myös sisustajan mielikuvituksen liikkeelle. Parvekelasitus suojaa parvekettasi vedeltä, lumelta, tuulelta ja pölyltä. Lasitus vähentää myös melua ja säästää energiaa, suojaa parvekkeen sisäpintoja ja rakenteita, pidentää huolto- ja korjausvälejä ja estää lintujen pääsyn parvekkeelle.

Lumon parvekelasit antavat parvekkeelle uuden elämän.

Sivuun avautuvat kehyksettömät parvekelasit tuovat uusia ulottuvuuksia vapaa-ajan viettoon, harrastuksiin ja jopa pelkkään oleiluun. Mikäpä olisi mukavampaa kuin istua iltaa parvekkeella hyvien ystävien seurassa punertuvaa taivaanrantaa katsellen?

Lumon parvekelasit ovat luotettava ja laadukas valinta. Helppokäyttöisyys, kestävyys ja ajaton muotoilu ovat tunnusomaisia Lumon parvekelaseille. CE-merkintä on myös tae laadusta. Oma tuotekehitys ja suunnittelu sekä kotimaassa valmistetut tuotteet ovat valttikorttejamme.

Tule tutustumaan parvekelasituksiin myymälässämme ja pyydä samalla ilmainen kustannusarviokäynti!

Lisätietoa Lumon lasituksista löydät osoitteesta www.lumon.fi