Rami - Polanteen poistaja

Rami - Polanteen poistaja Rami - Polanteen poistaja 

Rami on polanteen poistoon tarkoitettu työkalu, jonka avulla puhdistat lumipolanteen jo ennen kuin se ehtii jäätyä ja aiheuttaa vahinkoja. Terä on helposti kiinnitettävissä tavalliseen katuharjaan ja se kulkee aina kätevästi matkassa. Et siis tarvitse muita työkaluja puhdistaaksesi lumipolannetta.

Terä on suunniteltu kestämään vaativissa olosuhteissa. Harjaa pystyy käyttämään normaalisti ympärivuotisessa käytössä vaikka terä olisi asennettuna paikoilleen.

Tuote myydään kätevässä kuluttajapakkauksessa, joka sisältää polanteenpoistoterän, ruuvit terän kiinnittämiseen, ruuvin harjan varren lukitsemiseen ja poranterän ruuvien esireikien poraamiseen sekä asennusohjeen. Tuotteen suositushinta on 22 €, sisältää alv. 24 % ja sitä on saatavana hyvin varustelluista rautakaupoista tai sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella tilaamalla.

Tuotteen esittelyvideoita löydät alta sekä Koillismaan Lasin YouTube-kanavalta.

 

 

 

Rami polanteenpoistajan tilaus

Tuotteen hinta on 22 € + postikulut 3 €/tilaus, hinnat sisältävät alv. 24 %. Käsiteltyämme tilauksen lähetämme tuotteen ja saat laskun sähköpostiisi. Yksittäinen tuote toimitetaan postin kautta maksikirjeenä, joka tulee suoraan postilaatikkoosi. Useampi tuote toimitetaan postipakettina, joka on noudettavissa postista.
Tilattava määrä
Invalid Input

Nimi(*)
Ole hyvä ja kirjoita nimesi kenttään

Katuosoite
Invalid Input

Postinumero ja -toimipaikka
Invalid Input

Puhelin
Invalid Input

Sähköposti(*)
Sähköpostiosoitteesi on virheellinen tai se puuttuu

Viesti
Invalid Input

Invalid Input

Koillismaan lasi Airotie 4 B, 93600 Kuusamo | Puh. 020 7562 350info@koillismaanlasi.fi | Palvelemme arkisin klo 8 - 17