• Suihku- ja saunatilojen lasitukset
 • Autojen tuulilasit

  AutoGlassService

  Sertifioitu autolasiliike

  Olemme valtuutettu tuulilasien, sivulasien
ja takalasien asennusliike. Asennamme Pilkingtonin valmistamia laadukkaita alkuperäislaseja.

  Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä autolasiliike. Korjaamme ja vaihdamme tuulilaseja tuulilasivakuutuksen ehdoilla.

  Vaihdamme lasit pitkällä kokemuksella. Tule kysymään neuvoa tai apua tuulilaseihin liittyvissä asioissa. Samalla saat hinta-arvioin tuulilasin korjauksesta tai vaihdosta.

  Lisätietoa löydät osoitteesta www.autolasi.fi

   

  AutoGlassService Sertifikaatti Kivenisku Vanha naarmuinen tuulilasi  Uusi kirkas tuulilasi

 • Terassilasitukset

  lumonLumon terassilasitus luo aivan uusia mahdollisuuksia asumiselle ja viihtymiselle

  Lasitettu terassi jatkaa asuntoa ulospäin viihtyisänä uutena oleskelutilana, joka avautuu kauniilla säällä ulkotilaksi ja sulkeutuu suojaisaksi sateella tai tuulella. Lumon terassilasituksista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Lumon räätälöi lasiterassin valmiiksi suunnitelluista vakioelementeistä juuri omaan kotiisi sopivaksi.

  Lumon lasiterassilla nautit talvesta säältä suojassa

  Lasitettu terassi toimii koko perheen oleilupaikkana, kakkosolohuoneena ja lasten leikkipaikkana. Talven tullen lumi ja tuiskut kuitenkin ajavat asukkaat sisätiloihin. Lasitetulla Lumon terassilla nautit talvesta ilman pelkoa varpaiden jäätymisestä.

  Keittiön yhteydessä lasitettu terassi voi toimia isonkin joukon ruokailutilana ja pienenä keittiöpuutarhana. Lasitettu terassi laajentaa sisustusmahdollisuudet uusiin ulottuvuuksiin! Muista kuitenkin, että lasitettu terassi on ulkotilaa, ja käytä huonekaluissa ja muissa sisustuselementeissä kosteutta kestäviä materiaaleja.

  Turvalasit ja terassilasien lukitusmahdollisuus tuovat lisäturvallisuutta asumiseen. Lasitetulla terassilla voit säilyttää pyöriä ja urheiluvälineitä turvallisesti. Lasitettu terassi suojaa myös julkisivua ja säästää lämmitysenergiaa.

  Anna lasten leikkiä ja kotieläinten ulkoilla turvallisesti lasiterassilla

  Suljettu, lukittava terassi on turvallinen lasten leikkipaikka. Sinne voi huoletta jättää pienetkin lapset leikkimään keskenään. Lasitettu terassi on mieluinen leikki- ja pelipaikka, jossa vanhemmatkin viihtyvät. Lasitettu terassi tarjoaa myös turvallisen ja virikkeellisen ulkoilutilan aroillekin lemmikeille, rotuun ja lajiin katsomatta. Lasien ansiosta karkaamisvaaraa ei ole, mutta kissa, koira tai kaniini tuntee olevansa ulkona, voi aistia ympäristön tuoksuja ja pystyy tarkkailemaan ympäristöään.

  Lumon terassilasitus on yllättävän edullinen sijoitus pitkälle tulevaisuuteen. Tule tutustumaan terassilasituksiin myymälässämme ja pyydä samalla ilmainen kustannusarviokäynti!

  Lisätietoa Lumon lasituksista löydät osoitteesta www.lumon.fi

   

  Terassilasitus Terassilasitus Terassilasitus Terassilasitus

  Terassilasitus Terassilasitus Terassilasitus Terassilasitus

  Terassilasitus Terassilasitus Terassilasitus Terassilasitus

 • Parvekelasitukset

  lumonLumon parvekelasit muuttavat parvekkeen mukavaksi lisätilaksi

  Lumon parvekelasit muuttavat avoimen, tuulisen ja säälle alttiin tilan suojatuksi oleskelutilaksi, joka suorastaan kutsuu nauttimaan ja viettämään aikaa.

  Lasitettu parveke tuo viihtyisää lisätilaa kotiisi ja saa myös sisustajan mielikuvituksen liikkeelle. Parvekelasitus suojaa parvekettasi vedeltä, lumelta, tuulelta ja pölyltä. Lasitus vähentää myös melua ja säästää energiaa, suojaa parvekkeen sisäpintoja ja rakenteita, pidentää huolto- ja korjausvälejä ja estää lintujen pääsyn parvekkeelle.

  Lumon parvekelasit antavat parvekkeelle uuden elämän

  Sivuun avautuvat kehyksettömät parvekelasit tuovat uusia ulottuvuuksia vapaa-ajan viettoon, harrastuksiin ja jopa pelkkään oleiluun. Mikäpä olisi mukavampaa kuin istua iltaa parvekkeella hyvien ystävien seurassa punertuvaa taivaanrantaa katsellen?

  Puitteeton Lumon parvekelasitus pitää sateen, lumen, tuulen, pölyn ja linnut pois parvekkeelta vähentämättä valon määrää. Parvekelasien antaman suojan ansiosta parvekkeen sisäpintojen huoltoon ja korjauksiin kuluu vähemmän aikaa ja rahaa.

  Tule tutustumaan parvekelasituksiin myymälässämme ja pyydä samalla ilmainen kustannusarviokäynti!

  Lisätietoa Lumon lasituksista löydät osoitteesta www.lumon.fi

   

  Parvekelasitus Parvekelasitus Parvekelasitus Parvekelasitus

 • Rami - Polanteen poistaja

  Rami - Polanteen poistaja Rami - Polanteen poistaja 

  Rami on polanteen poistoon tarkoitettu työkalu, jonka avulla puhdistat lumipolanteen jo ennen kuin se ehtii jäätyä ja aiheuttaa vahinkoja. Terä on helposti kiinnitettävissä tavalliseen katuharjaan ja se kulkee aina kätevästi matkassa. Et siis tarvitse muita työkaluja puhdistaaksesi lumipolannetta.

Koillismaan Lasi Ky

Koillismaan Lasi on Kuusamossa toimiva, vuonna 1984 perustettu täyden palvelun lasiliike. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. parveke-, terassi- ja kaidelasitukset, autojen ja koneiden lasit, erilaiset auringonsuojatuotteet, kuten kaihtimet ja rullaverhot, verhokiskot, peilit ja muovit sekä perinteiset tasolasit ja ikkunoiden korjaukset.

Olemme laadukkaiden Lumon parveke- ja terassilasitusten jälleenmyyjä ja asennusliike sekä Pilkingtonin valmistamien korkealaatuisten autolasien valtuutettu asennusliike.

Lisäksi valmistamme kestäviä ja laadukkaita suihkutilakalusteita kuten suihkuseiniä, suihkunurkkauksia, suihkuliukuovia, saunan ovia ja kääntöseiniä. Tuotevalokoimaamme kuuluvat myös peililiukuovet. Toimitamme suihkutilakalusteita ja peililiukuovia valtakunnallisesti.

Suihkutilakalusteisiin ja peililiukuovien pääset tutustumaan osoitteessa www.suihkutilat.fi

Koillismaan lasi Airotie 4 B, 93600 Kuusamo | Puh. 020 7562 350 | info(at)koillismaanlasi.fi | Palvelemme arkisin klo 8 - 17